The greatest gift
you can give to the world
is your Self-Transformation

Is jouw kijk op de wereld veranderd en voel je dat je bewustzijn zich ontwikkelt?
Voel je heel duidelijk herkenning in alles dat te maken heeft met 5D?
Maar voelt het transitieproces chaotisch en verwarrend voor je en zoek je guidance en helderheid?

Voel je je onbegrepen in je omgeving?

Zou je een klankbord of sparringspartner willen hebben om je transformatieproces te bespreken?

Voel je dat je iets wil bijdragen maar je weet niet goed wat en hoe?

Ben je op zoek naar een rustpunt in deze tijden van chaos?

Zoek je richting, sturing of steun?

Zoek je iemand die dezelfde taal spreekt?

Wil je kunnen praten zonder filter?

Zoek je een gesprekspartner waarbij je jezelf kunt zijn en even geen rekening hoeft te houden met de gevoelens van anderen?

Wil je oordeelloos gehoord en gezien worden?

Voel je de behoefte of zelfs noodzaak om gehoor te geven aan wat je voelt?

Wil je je hart luchten?

Voel je dat je iets wil bijdragen maar je weet niet goed wat en hoe?

Ben je op zoek naar een rustpunt in deze tijden van chaos?

I am leid,
“ascension doula”
and I’m your girl!

ascension doula

Als Ascension Doula kan ik je bijstaan in jouw transitie in deze veranderende wereld.
Ook voor jou voelt het misschien als een chaotische en verwarrende periode, ook wel gekenmerkt door een “dood en wedergeboorte”-proces.
Ik begeleid zowel vrouwen als mannen in hun persoonlijke en spirituele rebirth, oftewel evolutieproces, door je een “sacred space” te bieden waar deze groei en ontwikkeling mogelijk is.

Wat is een doula?

De term doula komt uit het Grieks en betekent ‘dienende vrouw’.
Een doula is een ervaren en kundige vrouw die ondersteuning biedt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.
Een doula gaat uit van je eigen kracht en stimuleert jouw vertrouwen in jezelf hierin.
Ik ben geen “fysieke geboortedoula”, maar een “mental rebirth doula”.

Ik wil je met liefde bijstaan in je transformatieproces zodat ook jij jouw Licht kunt laten schijnen.

Jij en ik zijn de verandering!
Door ons innerlijke proces aan te gaan verruimen we ons bewustzijn en perspectief.
Hierdoor verandert het bewustzijn van het gehele collectieve veld.
Jouw individuele transformatie is de grootste gift wat je de wereld in deze tijd kunt schenken.

Het hele evolutie- oftewel ascensieproces dat wij nu doormaken brengt thema’s omhoog op globale schaal, net als binnen in onszelf, onze directe relaties, werk, familie, etc.
Oude thema’s komen naar boven, oude trauma’s worden aangeraakt en willen worden gezien, gehoord en geheeld, met als doel om ons karma los te laten. Oude pijnen mogen worden erkend en losgelaten. Onze oude gedrags- en denkpatronen ook. Soms zelfs onze woonomgeving. Alles mag worden aangekeken, opgeschoond en gezuiverd.

Deze verandering is rigoureus en gaat niet over één nacht ijs, dat had je al gemerkt.
Je moet stevig in je schoenen staan om je niet weg te laten blazen door deze orkaan.
Het is dus niet zo vreemd als deze periode voor jou chaotisch en verwarrend voelt.
Met liefde wil ik jou bijstaan in jouw transformatieproces zodat ook jij jouw Licht kunt laten schijnen.

Tijdens mijn sessies begeleid ik je naar binnen, naar de stilte. Naar Truth. Ik empower je om die te belichamen. Ik steek je vlam aan naar licht en kracht. Ik loods je door het proces. Samen ademen we er doorheen. Naar daar waar het lichter voelt voor je.

Ik ben momenteel te boeken voor 1-op-1 begeleiding of voor groepssessies met maximaal 3 personen.

1-OP-1 sessies

Persoonlijke guidance
Sessie van 1 uur via Zoom € 50
Traject van 5 sessies € 225
Traject van 10 sessies € 450

groepssessies

Guidance in een groep van maximaal 3 gelijkgestemden
Traject 5 sessies van 1 uur via Zoom € 200
Traject 10 sessies van 1 uur via Zoom € 400

1-OP-1 sessies

Persoonlijke guidance
Sessie van 1 uur via Zoom € 50
Traject van 5 sessies € 225
Traject van 10 sessies € 450

groepssessies

Guidance in een groep van maximaal 3 gelijkgestemden
Traject 5 sessies van 1 uur via Zoom € 200
Traject 10 sessies van 1 uur via Zoom € 400

I am leid

Ik ben Leideke oftewel Leid.
Leid klinkt in het Engels als Light.
Ik ben Licht (en tuurlijk ben ik mens, dus perfect met al mijn imperfecties, ben ook rebels van tijd tot tijd 😉 )
Dat is mijn natuurlijke gave. Ik kan het niet anders omschrijven.

Als kind voelde ik al dat van alles op aarde niet klopte, dat we niet leven zoals het leven bedoeld is. Ook wist ik toen al dat ik hier ben om een grote bijdrage te doen aan het mooier maken van de Aarde.

Sinds 1998 ben ik aan het leren over spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie, energie, healing, mind/body/soul-connectie, etc. Mijn favoriete onderwerpen zijn universeel bewustzijn (in het Engels klinkt het zoveel beter: Universal consciousness) en de Schumann Resonantie.

De afgelopen jaren had ik het gevoel in een vacuüm te zitten. Maar toen in 2020 Corona in ons leven kwam, begreep ik direct dat dit het moment was waar ik en velen met mij onbewust al jaren op hebben gewacht; “It’s showtime baby!”

Sinds maart 2020 ben ik aan het strijden voor Truth, en gaandeweg heb ik de persoonlijke shift gemaakt om niet meer tegen de duisternis en het systeem te strijden, maar om al mijn tijd en energie te steken in het verlichten van mijzelf, mijn medemens en het opbouwen van een Nieuwe Aarde. Ik zie mijzelf dan ook als een pionier die de weg van het licht en spirituele vrijheid voor loopt, zodat anderen Het Pad kunnen volgen.

In het dagelijks leven ben ik moeder van 4 zonen en 22 jaar samen met mijn geliefde.

Mijn missie

Het is mijn missie om anderen te helpen bij het rebirthingproces dat nodig is om de oude aarde met haar angsten, pijnen en karma achter zich te laten, zodat de Nieuwe Aarde door ons geboren mag worden. Wij zijn zelf de verlossers waar we zo lang op gewacht hebben.

WIJ ZIJN DE VERANDERING!

We hebben meer Lichtjes nodig die feller aan gaan. Zodat we samen het pad van liefde, licht en spirituele vrijheid voor lopen en we van daaruit nog meer mensen kunnen helpen om het licht groter en sterker te laten groeien. Want wat je aandacht geeft, groeit.

When you are born in a world you don’t fit in,
it’s because you were born to help create a new one.

CONTACT

When you are born in a world you don’t fit in,
it’s because you were born to help create a new one.

Wat anderen zeggen over hun guidance door mij

Via via kwam ik terecht op het Instagram account van Leid. Wat zij deelde gaf mij zo’n gevoel van herkenning! Het was alsof ze dezelfde taal sprak. Het voelde namelijk al een poos alsof ik de enige was die van alles zag en voelde. Ik had geprobeerd erover te praten met mensen in mijn omgeving, maar die noemden me al snel een wappie. Daardoor werd ik onzeker, want ik wist zeker dat wat ik voelde mijn waarheid was. Ik heb toen eens contact opgenomen met Leid en vervolgens heeft ze mij in een paar sessies echt guidance gegeven. Wat fijn om eindelijk met iemand te kunnen praten zonder filter, waarbij ik gewoon kon zeggen wat ik voelde. Iemand die me zag, hoorde en ook echt begreep. Waarbij ik ook helderheid kreeg over wat ik voelde, maar eigenlijk tot die tijd geen handjes en voetjes kon geven. Ik voel me echt gesterkt waardoor ik weer energie voel en alles dat ik voel er mag zijn. Dank je wel Leid, je bent een ware doula!

Mariska

Toen ik zag dat Leid guidance in groepssessies aanbood, heb ik besloten om daar voor te kiezen in plaats van de individuele sessies. En dat was een goede keuze! Want in deze sessies ben je met z’n drieën met dus nog twee anderen die ook guidance zoeken. Daardoor voelde ik me gelijk al minder ‘alleen op de wereld’. Er waren dus meer mensen die in het zelfde proces zaten als ik. Wat ook bijzonder was aan de groepssessies, is dat ik van de andere twee mensen dingen hoorde die ik ook herkenbaar vond, maar zelf nog niet zo had bekeken. Het gaf me nog meer inzichten en dat was heel waardevol. In deze sessies had ik echt het gevoel dat ik met gelijkgestemden was. Het leuke is dat we elkaar op Instagram zijn gaan volgen en zo hebben we dus blijvend een connectie met elkaar gemaakt. Dat had ik van te voren nooit zo kunnen bedenken. 

Robert

Ik kwam Leideke tegen op Instagram. De hulpvraag die ik had, heb ik wellicht mn leven lang al: “In wat voor wereld leven we in Godsnaam?”. Ik ben opgegroeid en ouder geworden en val regelmatig van de ene verbazing in de andere hoe het systeem en de mensen werken momenteel. Zeker met de huidige wereldsituatie met COVID leek ik steeds minder resoneren met mijn directe omgeving. Een bijzonder zwaar en moeilijk proces dat gepaard gaat met veel onbegrip en onzekerheid.
Leideke heeft mij laten zien dat mijn diepste gevoelens juist wel berusten op realiteit en die komen tóch vanuit pure liefde, helaas overschaduwd door de huidige pressiemaatschappij en verwachtingspatronen die je als kind vroeg geleerd hebt. Vibraties, sferen, energieën en collectief bewustzijn zijn termen die Leideke je kan doen omarmen en begrijpen.
Haar begeleiding verloopt heel fijn. Normaliter is het even aftasten, maar het vertrouwen was voor mij direct gelegd omdat er een ontspannen en vertrouwde sfeer hangt zonder oordeel.
Het contact met Leideke heeft mij gebracht waar het reguliere geestelijke zorgstelsel keihard faalt: Een open aanpak vol begrip en geen wachtlijst van 6 maanden en direct resultaat. Sparringpartner, klaagmuur, vriendin, lichtwerker, powerhouse. Ook als je niet eens weet wat je dwars zit, dan kom je daar samen met haar achter.

jeff